top of page

Lookback Zomer 2021!

Ondanks het regenachtige weer afgelopen zomer, konden de yogalessen op het Noordereiland telkens doorgaan. Wat een heerlijke energie hebben we samen gecreëerd deze zomer 2021.


Ons Park, Noordereiland

“Rotterdammer Crystle: "Stephanie creëert vanaf het begin een positieve en veilige sfeer, en zij zorgt gedurende de les voor voldoende variatie en uitdaging in de asana’s. De sessie zorgt voor algehele ontspanning in body en mind, waarbij de connectie met de natuur en jouw ademhaling wordt opgezocht. Zeker een aanrader, voor yogaliefhebbers op alle niveaus!

De eerste yogales 2021 vanuit Namasté Studio in Ons Park was op 15 mei. Yogadocente/ eigenaresse Stephanie: "Ik had de Vinyasales gepromoot via Instagram, en de website. Maar ik wist niet zeker of de tijdens de eerste les er genoeg mensen zouden zijn. Ik had er vertrouwen in. En ja hoor, een groep heerlijke mensen kwam naar de les!" Sindsdien gaf Stephanie elke zaterdag tijdens de warme maanden Vinyasa Yoga in Ons Park.


Fotoshoot met Zelda Bonnet

De missie van Namaste Studio is zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met Vinyasa Yoga en Noordereiland. Een vereiste hiervoor is dat mensen weten dat er Yoga wordt gegeven in Ons Park op het Noordereiland. Eigenaresse Stephanie besloot om samen te gaan werken met de Rotterdamse Fotografe @zeldabonnet. Plaatselijke Noordereilanders/ Rotterdammerse Yogi's werden opgeroepen om te shinen als Yogi Model.


Yoga en Vegan Lunch Culturehub

“De Poolse Eliza: “Het is een geweldige manier om contacten op te doen, te bewegen en unieke locaties te ontdekken in Rotterdam.””

De coronaregels versoepelende deze zomer. Yogalessen binnen konden weer! Zo ging ook de Yoga en Vegan Lunch bij de Culturehub weer van start. Eigenaar Ruben weet de yogi's wel te verrassen met zijn ovenheerlijke vegatarische gerechten. Op het menu stonden: Naanbrood met feta kaas, tomaten, paprika, rucola, pijnboompitten en een smeuïge dressing. De Yin/Yang Yogalessen hadden telkens een andere thema, waaronder: bevordering medianen Maag en Lever en Transformatie zomer naar herfst.

Tijdens de koudere maanden gaan we lekker door met Yoga en Vegan Lunch bij de Culturehub. De eerst volgende sessie is op zondag 17 oktober met deze keer als thema: Duurzaamheid en Kracht. (vol=op wachtlijst).



Die Hards op 't Schouwburgplein

“It takes a village to raise a child. It takes a village to support that child’s parent.” - Ann Douglas

@stephanievanoorschot: “Wanneer ik terugkijk naar de Yin Yang Sessie op het @schouwburgpleinrotterdam . Is dit de quote die bij mij naar bovenkomt. Ik realiseer me dat ik al veel stappen heb genomen in dit leven en elke dag nieuwe stappen maak en dat doe ik niet alleen, nee dat doe ik met de mensen uit Rotterdam!”


De sessie op het Schouwburgplein vroeg om improvisatie. Buienradar gaf aan dat het een droge ochtend zou worden...helaas bleek dit niet het geval. Gelukkig was de tent op het Schouwburgplein groot genoeg voor alle yogi's.



Laatste Zomersessie op 't Dak


De warme zomermaanden zeiden we tot ziensen de gezelligere koude dagen welkom heetten we welkom tijdens de voorlopig laatste buiten yogasessie op ‘t Dak @rotterdam.noordereiland!

@irisjosephine over de yogasessie op ‘t Dak: “Het is een magische ervaring. Je ziet beide bruggen, terwijl je verschillende yogaposes aanneemt.”


Yoga bij Galerie Wind op het Noordereiland!

We hebben goed nieuws! De yogalessen op het Noordereiland gaan ook door tijdens de koudere maanden en wel bij Galerie Wind, en ook op andere inspirerende locaties (nader bekend te maken). ❤️💚 Noteer in je agenda: elke zaterdag Vinyasa Yoga bij Galerie Wind op 't Noordereiland!


Ben je geinspireerd geraakt? Laat het ons weten!






IMG_0138_edited.jpg

Hi gorgeous,

Mensen in hun kracht zetten met Yoga dat is wat Stephanie graag doet.

Ze combineert graag verschillende yogastijlen tijdens haar lessen. 
Haar lessen zijn geroemd om hun vrolijke noot.

Stephanie: "Yoga, mindfulness en andere zelfzorgmethodes zijn dagelijks helende kunstvormen voor welzijn en persoonlijke ontwikkeling."

Blijf op de hoogte van nieuws en acties!

Yeah, namasté!

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page