top of page

Ontspannen met Yoga op de werkvloer

Bedrijfsyoga kan een geweldige manier zijn om de gezondheid en het welzijn van jouw medewerkers te bevorderen, stress te verminderen en de productiviteit te verhogen. Hieronder lees je een aantal opties hoe je yoga kunt implementeren bij jou op de werkvloer.

  1. Werk samen met een yogaleraar om wekelijkse yogasessies aan te bieden in de lunchpauze of na het werk.

  2. Zet een rustige ruimte op waar medewerkers kunnen mediteren of ontspannen.

  3. Organiseer een yoga retreat of workshop om medewerkers een intensievere ervaring te bieden.

  4. Bied een yoga challenge aan waarbij medewerkers worden uitgedaagd om regelmatig yoga te beoefenen en beloon degenen die de uitdaging aangaan.

  5. Stel video's of online yogalessen beschikbaar voor medewerkers die op afstand werken of flexibele werktijden hebben.

  6. Bied bedrijfsyoga aan als onderdeel van het arbeidsvoorwaardenpakket om te laten zien dat het bedrijf investeert in de gezondheid en het welzijn van de medewerkers.

  7. Zorg ervoor dat medewerkers voldoende ruimte hebben om te bewegen en flexibele kledingvoorschriften, zodat yogalessen comfortabeler kunnen worden gevolgd.

  8. Stimuleer leidinggevenden om ook deel te nemen, dit kan een cultuur van zelfzorg en wellness stimuleren in de hele organisatie.

Door bedrijfsyoga aan te bieden, kan jouw organisatie bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van medewerkers, wat kan resulteren in een positiever werkklimaat en betere resultaten.Boek nu jouw bedrijfsyoga sessie

Wil jij een yogales of workshop bij jouw op de werkvloer? Namasté Studio organiseert lessen op de werkvloer. Onze gecertificeerde docenten bieden toegankelijke oefeningen en technieken die medewerkers meer bewust maken van hun eigen functioneren. De lessen bestaan uit een combinatie van ademhalingsoefeningen, yoga houdingen en meditatie. Deze oefeningen verbeteren en concentratie en daardoor de productiviteit van jouw werknemers en hebben een bewezen positief effect op het immuunsysteem.


Mail naar info.namastestudio@gmail.com en vraag naar de mogelijkheden.


Comments


IMG_0138_edited.jpg

Hi gorgeous,

Mensen in hun kracht zetten met Yoga dat is wat Stephanie graag doet.

Ze combineert graag verschillende yogastijlen tijdens haar lessen. 
Haar lessen zijn geroemd om hun vrolijke noot.

Stephanie: "Yoga, mindfulness en andere zelfzorgmethodes zijn dagelijks helende kunstvormen voor welzijn en persoonlijke ontwikkeling."

Blijf op de hoogte van nieuws en acties!

Yeah, namasté!

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page